落机嘎时候见到一个很靓仔嘎飞机员工,由呢一刻,我觉得,系一个好开始,可惜拍唔到卑大家睇
5点起床嘎机会真系唔多
打机中。。。
啱嗮!我未有时间睇~
✈️餐,充满日本风情
日本嘎有滴甜
呢个酒店最好就系有wifi,所有洗漱用品都系资生堂!
真系觉得距干!
你拍得真美,我要臭美一下
都系到打折,可惜我唔好名牌,只爱舒服~
夜晚天空很蓝很蓝!
吃佐个很正的拉面,同一个咸鱼味嘎丸子~
蛋啊~好香蛋味
哎,我唔中意嘎味道,咸鱼味嘎丸子
超多自动售卖机
扭蛋,我全程扭佐好几个,哈哈!导游话呢滴啱小朋友。错啦!我只抽性价比高嘎!中国买唔到嘎~其实我唔好呢味,但是我觉得值!呢个系我其中一个战利品,中国没咁好质量。之后,欧生见到就会话我听~有扭蛋机
7仔专属,真系令我回味无穷,十分值得
唔好睇距好瘦,好大力嘎!
寺庙,我就放低
好得意,入面都系红豆
日本人充满小心思,买野距就遮一只送你。
偶遇小朋友上课,好可爱
秋叶原帮妈妈带嘎电器,我谂到摞翻屋企,就有滴头痛
感觉一般嘎中华料理
坏人都会叫我喺到帮手带东西,喺你嘛?
一排牛郎~好似未成年咁,见到就没兴趣
不错嘛
其实呢个view好靓嘎,我仲拍佐条海景嘎视频,有兴趣去我微博睇啦~
好大风,好唔容易影到张正常嘎合照
呢个画面,好似电影外星人就快出现嘎前一刻
听亲爱的说,呢个系好出名嘎台场,但是我没咩感觉
好大嘎高达,几多个我先可以有距咁高
台场,时间太赶啦!买滴野吃埋吉野就够钟,飞奔去集对~如果可以嘎话,住台场嘎酒店,会比较好~不要不提就系20米嘎高达,送卑粉丝们!
翻版,我觉得~
早餐好丰富,日日自助早,有一样野我一定要,就系味增汤,我好中意饮,比国内好饮好多!仲有距甜甜嘎葱
好多豆
距系我日本必吃list嘎其中一样,不过,感觉一般
日本满街都系靓仔,点解咁讲?因为距地日日跑步,身形都好好,打扮嘛,更加唔洗我多讲啦
美美的
呢度实在太赶啦,买衫都买唔切
很抱歉话卑大家听,日本暂时唔向中国人售卖小苹果,原因~~~~摞日本身份证去买啦
好好味嘎牛肉铁板烧
满地都系狗狗嘎公园,仲要好多系座住bb车嘎狗狗!日本人原来好爱狗狗!Lu Lu 我想你
超迷你嘎车
好可爱啊,可惜夹唔到,只可以行两步,浪费我滴钱
美丽嘎农村风景
日本嘎农家屋似豪宅!
好靓嘎富士山温泉酒店,温泉就没得公开啦
呢间酒店嘎晚餐自助餐十分好吃!特别系烤牛肉
凡系有关牛奶同朱古力嘎都唔洗讲太多啦
温泉♨️
入面就唔卑入啦
梅田姐姐,六十几岁,天啊!欧导过来抢镜头
好大啊!甜过蜜糖~
好多吃嘎,哈哈,有大半落佐肚,我是贪吃的小孩
软绵绵
正!
富士山系好难见一次,导游话365日先见到一百日。我地好幸运见到有蓝天白云嘎富士山,系富士山影到山顶!我寄完明信片,出来就烟雾弥漫啦~感觉太幸运!
远睇都好兴奋!
落山就变天啦,实在太好运!
刺激来啦!
我好中意呢只熊熊❤️
座下摩天轮,听人叫算啦
听到滴人叫到心寒
恭喜发财
全世界最恐怖嘎鬼屋
很古色古香嘎村庄
好清嘎水,有饮嘎泉水,我饮佐半支真系没事!当然,唔系呢幅图,因为挂住游览,唔记得佐啦
豆腐,日本人必吃嘎东东!味道很唔同
香肠花.ha ha
请不要研究我袋边嘎熊仔,其实~距系环保袋
红叶真美,待满山红叶时,我会再去北海道~等我
呢个乌冬晚餐,令我没法忘怀~
呢间酒店好多单人间,怕黑嘎人就唔好订啦,因为夫妇先可以订到双间
麻雀虽小,五脏俱全
一早吃完个早餐,路上遇到我最爱吃嘎,豁出去啦!
日日自助要,都好丰富。其实,个包我已经吃唔落
非一般嘎日本,奶同绿茶都系距嘎特产,一定要试。确实,香醇绵柔,冰细没咩硬粒,真棒。本来巴巴呢杯野我喺中国都好爱,以后我怕我唔爱中国嘎巴巴啦
好鲜!醋饭很够味!
超平,太大啦吧!
有滴甜哦
听说好灵嘎清水寺~我都要!
老天好,基本上没落雨
呢个午饭有点坑爹
好靓
梅田嘎身影
小学生,哈哈,都好黑!
呢个购物袋,我约定你下次去旅游!下一站杭州
好想吃!可惜没时间
日本是一个充满电线嘎国家
房间细到啊,箱都没位置打开
卑我地撞到间比较出名嘎餐馆
三文鱼子好鲜啊
好好味!
唔好以为白白就唔好味,滴鱼好甜,简直一流!
呢个,个人觉得唔好吃,又系有咸鱼味
一之棒,人气食品
距会发光嘎
下次想日本
扭蛋绝不外送,以上喺我嘎最爱~嘻嘻 送佐一只卑姐姐嘎女女,虽然我都好中意,但是没关系啦,可惜没留影~没谂到距送我三日wifi,有滴惊喜~
旅途有好多开心嘎时刻,记录加上图片会勾起我嘎回忆,以后都能回味。我中意开开心心,旅途就应该拥有小朋友嘎童真,带住童心欣赏世界,所有野就会变得好美好美,同时都可以带卑大家欢乐~
今次去日本,其实都好急,时间都很紧。幸运嘎喺,今次旅程好顺利,都好好运,雨神只喺来佐一次,然后就日日好天气!团友都好好人~导游都有礼貌,好识安排时间,时间飞逝,转眼就过佐六日,我十分之不舍。。
期待下一次嘎旅行~杭州